Våra måltider

Vi serverar frukost, lunch och mellanmål. Frukost och mellanmål köper vi in och iordningställer själva. Luncherna tillagas på Munkmora skolan. Vi erhåller bidrag från Europiska jordbruksverket i form av skolmjölksstöd.

Frukost, lunch och mellanmål

Vi har valt catering då vi saknar möjlighet till storkök. Munkmora skola tillagar våra luncher. Ett samarbete som vi är mycket nöjda med. Vi följer kontinuerligt upp, kvalité, utseende, mängd och vad våra elever tycker om maten.

Vesna som är ansvarig för köket i Munkmora skolan lagar så mycket mat som möjligt från grunden och arbetar efter "bra mat i förskola/skola" och följer Livsmedelsverkets rekommendationer. Vesna och vi på Antistilla anser att den mat som vi väljer att servera eller inte servera har stor betydelse för vilka matvanor eleverna får. Vi tror att tillgång till variation av maträtter med möjlighet att smaka och prova ger en grund för att etablera nya goda matvanor. Tallriksmodellen är basen för våra måltider. Vårt gemensamma mål är att servera en så allsidig och nyttig kost som möjligt.

Matsedel hämtar du på SchoolSoft

  1. Frukost. De elever som önskar äta frukost ska vara på plats före 07.30. Till frukost serverar vi t.ex. fil, mjölk och flingor, smörgås och mjölk.
  2. Lunch. Vi hämtar maten från Munkmora skolans kök och kör den direkt till skolan där den serveras omgående. Vi äter klockan 11.00. Matsedel hittar dusom vårdnadshavare på Schoolsoft.
  3. Mellanmål. Serveras kl 13.30 och brukar bestå av t.ex. smörgås, pålägg mjölk, frukt, grönsaksbit, fil, yoghurt och flingor.
  4. Frukt eller grönsaksbit och hårt bröd serveras i slutet av dagen.
  5. Specialkost. Behöver ditt barn speicalkost fyll då i blanketten som du kan hämta här. Lämna den därefter till rektor.

 

Kontakta oss

Antistilla, Stiftelsen Lagnövallen
Toivovägen 8
134 32 Gustavsberg
08-570 320 70
antistilla@antistilla.se

 

 

 

Om webbplatsen

Om cookies

Antistilla © 2015