Frånvaroanmälan och ledigheter

Hör alltid av dig och meddela om ditt barn inte kommer att närvara. Tack på förhand!

Frånvaroanmälan och ansökan om ledighet

Om ditt barn inte kan närvara i skolan är det viktigt att du anmäler det till oss. Det gör du via SchoolSoft. Om du önskar ledigt för ditt/ert barn behöver du/ni som vårdnadshavare ansöka om ledighet. Ledighetsblankett hittar du längre ner på sidan. Under skolloven är fritidsverksamheten i full gång och då är det viktigt att du meddelar om ditt barn kommer att närvara eller ej. Detta för att vi ska kunna planera verksamheten på bästa sätt och beställa matportioner till de som ska närvara och på så sätt minska matsvinnet.

  1. Frånvaroanmälan skoltid ska du göra före klockan 08.00 via Schoolsoft. Du loggar in och går in under rubriken Närvaro och fyller i under frånvaroanmälan, skriv gärna orsak ftill frånvaro.
  2. Ledighet ansöker du på en speciell blankett och läraren kan bevilja enstaka dagar och eventuell övrig ledighet beviljas av rektor. Ladda ner blanketten härFörskoleklassen är from läsåret 2018-2019 obligatorisk. 
  3. Vistelsetider på Fritids anmäler du på SchoolSoft under rubriken Hämtning/lämning och där under går du in på mina tider.
  4. Närvaro respektive frånvaro undelov lägger du också in under mina tider. Du anger vistelsetid för de dagar som barnet ska närvara och skriver ledig i kommentarsfältet för vårdnadshavare.
  5. Rekommendationer när barnen är sjuka. I samråd med vår skolhälsovård har vi tagit fram ett dokument där du kan läsa rekommendationer då barnet är sjukt. Läs mer

Kontakta oss

Antistilla, Stiftelsen Lagnövallen
Toivovägen 8
134 32 Gustavsberg
08-570 320 70
antistilla@antistilla.se

 

 

 

Om webbplatsen

Om cookies

Antistilla © 2015