Antistilla skola

Från förskoleklass till årskurs 3. En skola där lärandet sker på många olika sätt i en trygg miljö där alla känner alla.

Förskoleklass till åk 3

Vi utgår från att alla är olika och strävar efter att möta varje elev där just den befinner sig i sin utveckling och lärande.

Skola och fritids i nära samarbete

Genom att lärare, förskollärare och fritidspersonal finns med under undervisningstid och fritids skapar vi en helhet kring elevernas dagar vilket ger en extra trygghet och bidrar till en gynnsam miljö för utveckling och lärande.

Skola från Förskoleklass till och med åk 3

Här hittar du information kring Antistilla skola. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss per telefon, mejl eller att besöka oss på vår expedition.

Du som redan har barn i vår verksamhet kan även logga in och ta del av veckobrev, månadsnytt och annan aktuell information. Klicka på föräldralogin så kommer du vidare.

 • Skolan lägger stor vikt vid barnens individuella behov och lärande. På Antistilla blir alla barn sedda och uppmuntrade.

  Johan Bernhagen

  Förälder till barn i skolan
 • Fantastisk miljö för barnen att tillbringa sina första förskole/skolår i. Byllerbykänsla på riktigt!

  Heléne Carne

  Förälder till barn i förskolan och skolan
 • Det finns många kompetenta vuxna som skapar sammanhang och stabilitet i mötet med barnen och lärarna är mycket engagerade.

  Maria Sigfridsdotter

  Förälder till barn i skolan

Kontakta oss

Antistilla, Stiftelsen Lagnövallen
Toivovägen 8
134 32 Gustavsberg
08-570 320 70
antistilla@antistilla.se

 

 

 

Om webbplatsen

Om cookies

Antistilla © 2015