Sjukanmälan och ledigheter

Hör alltid av dig och meddela om ditt barn inte kommer att närvara. Tack på förhand!

Sjukanmälan och ansökan om ledighet

Om ditt barn är sjukt är det viktigt att du anmäler det till oss. Om du önskar ledigt för ditt/ert barn behöver du/ni som vårdnadshavare ansöka om ledighet. Under skolloven är fritidsverksamheten i full gång och då är det också viktigt att du meddelar om ditt barn kommer att närvara eller ej.

  1. Sjukanmälan ska du göra före klockan 08.00 och du kan ringa direkt till skolan på 08-57031390 och prata med någon av personalen i skolan eller ringa till Antistillas expedition 08-57032070 där vi har telefonsvare på om vi inte finns på plats. Tala in ett meddelande med elevens namn och vem du är som ringer.
  2. Friskanmälan, hör gärna av er dagen före ni räknar med att barnet kommer tillbaka till skolan.
  3. Ledighet ansöker du på en speciell blankett och läraren kan bevilja enstaka dagar och eventuell övrig ledighet upp till 10 dagar per läsår beviljas av rektor. Ladda ner blanketten här
  4. Förskoleklassen är en frivillig skolform och därför behöver ni inte ansöka om ledighet. Vi behöver dock alltid information om ert barn ska vara ledigt så meddela oss. Tack på förhand!
  5. Rekommendationer när barnen är sjuka. I samråd med vår skolhälsovård har vi tagit fram ett dokument där du kan läsa rekommendationer då barnet är sjukt. Ladda hem här.

Kontakta oss

Antistilla
Toivovägen 8
134 32 Gustavsberg
08-570 320 70
info@antistilla.se 

Om webbplatsen

Om cookies

Antistilla © 2015