Presentation av våra styrelser

Stiftelsen Lagnövallen är ägare till Antistilla och fastigheterna som verksamheten bedrivs i. Här nedan kan du läsa en kort beskrivning av styrelsemedlemmarna.

Stiftelsen Lagnövallen

Sven Jonsson är ordförande för stiftelsen och har tidigare varit styrelsemedlem i både Stiftelsen och Antistilla. Sven har haft sina tre barn i Antistilla förskola och skola, arbetar som livsmedelsimportör och har tillbringat många somrar på läger på Lagnövallen med KFUM:s gymnastikavdelningar.

Elvy Ljungberg är styrelseledamot, arbetar som managementskonult och har också hon tidigare varit styrelsemedlem i både Stiftelsen och Antistilla i många år och då axlat rollen som ordförande. Elvy har precis som Sven haft sin barn i Antistilla förskola och skola. 

Ancie Lind är styrelsemedlem i stiftelsen och Antistilla. Ancie är också vd för Antistilla och har det övergripande ansvaret för stiftelsens fastigheter och ekonomi. 

Antistilla AB

Johan Phalén är ordförande, arbetar med analyser och utbildning av styrelser med fokus på ekonomi och styrning. Har tidigare bl.a. arbetat som bemanningschef inom hotellbranschen.

Sofie Öhman är styrelseledamot, arbetar som utbildare, föreläsare och samtalsledare/coach. Har tidigare arbetat som birädande rektor i Nacka kommun och som utvecklingsledare på Antistilla.

Max Ljungberg är styrelseledamot. Arbetar idag som biträdande rektor i en skola i Nacka kommun. Har tidigare haft politiskt uppdrag i Värmdö kommun och bl.a. varit ordförande i utbildingsnämnden och har haft sina 2 barn i Antistilla förskola och skola.

Ancie Lind är styrelseledamot, vd för Antistilla och har ansvarat för verksamheten sedan start 1987. Ancie har gått det statliga rektorsprogrammet och arbetat som förskolechef och rektor för Antistilla fram t.o.m. 2010 då hon lämnade ansvaret för förskola och skola för att helt kunna fokusera på uppdraget som vd för Antistilla.

 

 

 

  • Sven Jonsson

    Ordförande i Stiftelsen Lagnövallen
  • Elvy Ljungberg

    Styrelseledamot i Stiftelsen Lagnövallen
  • Ancie Lind

    Vd +46 8-57032070 +46 70-7185920 a.lind@antistilla.se

Kontakta oss

Antistilla
Toivovägen 8
134 32 Gustavsberg
08-570 320 70
info@antistilla.se 

Om webbplatsen

Om cookies

Antistilla © 2015