Förskollärare och barnskötare

Är det du som vill vara med i det allra bästa teamet och utveckla verksamheten vidare tillsammans med övriga pedagoger och ledning på Antistilla?

Arbeta hos oss

Vi söker 2 nya medarbetare! Du som är legitimerad förskollärare och du som är utbildad barnskötare. Kanske arbetar ni tillsammans idag och vill prova på något nytt. Vi erbjuder en härlig miljö, med engagerade, kompetenta kollegor och närhet till ledning. Vår vision är en kropp och knopp i balans. Välkommen med din ansökan till j.walden@antistillas.se

Om oss

Antistilla förskola skola är en liten enhet med ca 115 barn och elever från 1 års ålder upp till åk 3 och ca 20 medarbetare. Verksamheten ligger i unik bullerbymiljö på Norra Lagnö ca 5 min med bil från Gustavsberg och ca 20 min från Slussen. 

Förskolan har drygt 30 år på nacken och skolan snart 20 år. Verksamheten bedrivs inom Antistilla AB som är helägt av Stiftelsen Lagnövallen vars syfte är att bedriva pedagogisk och rörelseinriktad verksamhet. Det finns inga privata intressen i Stiftelsen eller bolaget, ett eventuellt överskott går till utveckling och förbättring på ett eller annat sätt.

Antistillas vision är en kropp och knopp i balans. Utveckling av hjärnan sker i nära samband med den motoriska utvecklingen och en god balans mellan fysiska och mentala utmaningar gynnar utveckling och lärande. 

Vår styrka är vår litenhet som skapar gemenskap, närhet till beslut och det finns en stor frihet inom tydliga ramar.

Uppdraget

Vi söker dig som är trygg i ditt uppdrag och som tillsammans med Antistillas övriga pedagoger och ledning bildar det oslagbara teamet som befäster och utvecklar verksamheten och arbetar för att Antistillas vision tydligt genomsyrar vardagen.

Kvalifikationer

Du får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat med olika åldrar och inriktningar inom förskolans värld. Det är meriterande om du arbetat med digitalisering och systematiskt kvalitetsarbete.

 

Kontakta oss

Antistilla
Toivovägen 8
134 32 Gustavsberg
08-570 320 70
info@antistilla.se 

Om webbplatsen

Om cookies

Antistilla © 2015