Förskolechef och rektor för vår verksamhet?

Är det du som tillsammans med Antistillas medarbetare bildar det allra bästa teamet och utvecklar verksamheten vidare?

Arbeta hos oss

Vi söker förskolechef tillika rektor till Antistilla förskola och skola

Om oss

Antistilla förskola skola är en liten enhet med ca 130 barn och elever från 1 års ålder upp till åk 3 och ca 20 medarbetare. Verksamheten ligger i unik bullerbymiljö på Norra Lagnö ca 5 min med bil från Gustasberg och ca 20 min från Slussen. 

Förskolan har drygt 30 år på nacken och skolan snart 20 år. Verksamheten bedrivs inom Antistilla AB som är helägt av Stiftelsen Lagnövallen vars syfte är att bedriva pedagogisk och rörelseinriktad verksamhet. Det finns inga privata intressen i Stiftelsen eller bolaget, ett eventuellt överskott går till utveckling och förbättring på ett eller annat sätt.

Antistillas vision är en kropp och knopp i balans. Utveckling en av hjärnan sker i nära samband med den motoriska utvecklingen och en god balans mellan fysiska och mental utmaningar gynnar utveckling och lärande. 

Vår styrka är vår litenhet som skapar gemenskap, närhet till beslut och det finns en stor frihet inom tydliga ramar.

Uppdraget

Vi söker den allra bästa av förskolechefer och rektorer. En person som är trygg i sitt uppdrag och som tillsammans med Antistillas medarbetare bildar det oslagbara teamet som befäster och utveckar verksamheten och arbetar för att Antistillas vision tydligt genomsyrar vardagen.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av att arbeta som skolledare och det är en fördel om du har avslutat eller går rektorsprogrammet. Det är meritierande om du arbetat med digitalisering i förskola och grundskola.

Anställningsvillkor och ansökan

Omfattning, heltid. Tjänsten är en tillsvidarenställning. Välkommen med din ansökan senast den 27 mars 2018 till vår vd Ancie Lind, a.lind@antistilla.se.

Kontakta oss

Antistilla
Toivovägen 8
134 32 Gustavsberg
08-570 320 70
info@antistilla.se 

Om webbplatsen

Om cookies

Antistilla © 2015