Antistilla
En kropp och knopp i balans!

Hos oss kan du lära, och utvecklas på ett lustfyllt sätt. För oss är fysik aktivitet lika viktig som mental, vilket genomsyrar alla våra verksamheter.

Evenemang & utbildning
Uthyrning av gymnastikhall

Evenemang och utbildning för företag, organisationer, föreningar och privatpersoner. Vi hyr ut vår gymnastikhall kvällar och helger.

Förskola & skola
Från 1 års ålder till årkurs 3

Lustfullt, utvecklande lärande som ska leda till att eleverna då de lämnar oss har uppnått målen för årskurs tre, har en automatiserad motorik är nyfiken och motiverad att anta såväl fysiska som mentala utmaningar

Läs mer

Antistilla, lustfyllt, utvecklande, lärande i en strävan att uppnå en kropp & knopp i balans

Jag har haft förmånen att följa verksamheten från start, något jag upplever en stor ödmjukhet inför. Att titta bakåt är hissnande då jag ser och tänker på all fantastisk utveckling och alla goda erfarenheter som åren gett mig. Tillsammans med Antistillas medarbetare verkar jag för att sprida vår vision på så många tänkbara sätt som möjligt.

Idag bedriver Antistilla förskola, skola, utbildning kring motorisk utveckling kopplat till hjärnas utveckling, kurser och seminarium, team och tävlingsaktiviteter och också ett mer långsiktigt förändringsarbete för företag och organisationer.
Allt med fokus på vår vision en kropp och knopp i balans. Antistilla ägs av Stiftelsen Lagnövallen och ett eventuellt överskott investeras i verksamheten och fastigheterna vilket säkerställer Antistillas fortsatta utveckling. Det är med stor glädje jag kan uttrycka att jag är mycket stolt över Antistillas verksamhet och medarbetare.

Ancie Lind, vd Antistilla

Kontakta oss

Antistilla, Stiftelsen Lagnövallen
Toivovägen 8
134 32 Gustavsberg
08-570 320 70
info@antistilla.se 

Om webbplatsen

Om cookies

Antistilla © 2015