Vistelsetider, Frånvaroanmälan och info om när barnen är sjuka.

Här hittar du information om frånvaroanmälan, anmälan av närvarotider, närvaro och ledigheter vid lov. Om ditt barn ska vara frånvarande från förskolan är det viktigt att du anmäler det till oss. Längst ner på sidan finns också rekommendationer kring när barnen är sjuka.

Anmäl frånvaro, ledigheter eller ändrade vistelsetider på Schoolsoft

Vi lägger stor vikt vid att vara ute så mycket som möjligt för att barnen bl.a. ska hålla sig friska och samtidigt erbjuda tillfällen till att träna motoriken, leka och lära. Vi strävar efter att ha en så hög personaltäthet som möjligt i förhållande till närvarande barn. Genom att du som vårdnadshavare meddelar planerad frånvaro/närvaro och barnets vistelsetider i god tid bidrar du till att pedagogtätheten blir så hög som möjligt och att vi kan beställa matportioner i förhållande till närvarande och på så sätt bidra till att minska matsvinnet. Tack på förhand!

  1. Anmälan om frånvaro, gör du på Schoolsoft, under Hämtning och  lämning/frånvaroanmälan heldag, ange gärna orsak. 
  2. Närvaro/frånvaro vid lov, berätta för oss om du planerar att ditt barn ska vara ledigt från förskolan eller närvara. Gå in på Schoolsoft under mina tider och ange vistelsetider för de dagar barnet ska närvara och fyll i ledig i kommentarsfältet från vårdnadshavaren, de dagar barnet ska vara ledigt. Detta gäller sommarsemester, jullov och aktuella skollov.
  3. Varje termin ber vi dig ange barnets vistelsetid och med den tiden som grund lägger vi sedan personalens schema. Ange gärna så exakta tider som möjligt då vi strävar efter att ha en så hög pedagogtäthet som möjligt när det är som flest barn på plats. Du lämnar dina vistelsetider på Schoolsoft under mina tider. Tack på förhand!
  4. Rekommendationer när barnen är sjuka är ett dokument som är framtaget i samråd med vår skolhälsovård. Hemma kan det vara svårt att avgöra om barnet orkar vara i förskolan eller ej. Om vi upplever att baret visar tecken på sjukdom eller inte orkar med dagen kontaktar vi er och ber er att snarast hämta ert barn. Läs mer

 

Kontakta oss

Antistilla, Stiftelsen Lagnövallen
Toivovägen 8
134 32 Gustavsberg
08-570 320 70
antistilla@antistilla.se

 

 

 

Om webbplatsen

Om cookies

Antistilla © 2015